Uw kind steelt de show

Voor een out of the box-communiefotomoment op de origineelste locaties zit u bij Fotografie Vicky goed.

Ik zet mijn beste beentje voor om uw kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen en laat ze op een spontane manier poseren. Van gekke bekken trekken tot mopjes vertellen, ik stel uw kinderen volledig op hun gemak. Zelfs de fotosessie wordt dus al een waar feest!

EC Sterre 33 scaled
Vormsel LanderDG 27 scaled

The place to be

Kiest u voor een speelse, vindingrijke setting of gaat u voor een modern staaltje architectuur? De opties zijn eindeloos. Ik geef u graag tips over mijn favoriete adresjes.

Elk jaar voorzie ik een enkele fotodagen op een specifieke locatie. De plaatsjes op die dag zijn gelimiteerd, zo blijft het krachtig en uniek!

Dit eigentijdse museum met een twist biedt zowel binnen als buiten heel wat fotomogelijkheden. Ook bij regenweer kan ik perfect een fotosessie organiseren. 

Deze locatie staat op de planning op zaterdag 2 maart 2024.

Stay local - Omgeving Berlare

Dicht bij huis, authentiek en charmant, dat is het Infokantoor Donkmeer, Bareldonkapel, “Den berg”,… Ik garandeer u foto’s waar het plezier van afspat! Voor mensen die het niet graag te ver zoeken is deze dag ideaal!

Deze locatie staat op de planning op zaterdag 9 maart 2024*

Deze voormalige spinnerij en weverij heeft een industriële uitstraling. Ideaal voor een fotosessie met een ruig en stoer kantje.

Deze locatie staat op de planning op zaterdag 16 maart 2024*.

 

*Data kunnen last minute wijzigen naargelang het weer of andere omstandigheden in samenspraak met de ouders.

Verloop & inhoud

U boekt best zo snel mogelijk een afspraak. Doorheen het jaar legt Vicky een lijst met communicanten aan met wie ze een fotosessie inplant. Vanaf december begint ze met inplannen. Last-minuteboekingen kan ze niet garanderen.

Vicky laat zich leiden door de inspiratie van u en uw kinderen. Ze kan zelf ook verschillende locaties aanbevelen.

Een fotosessie duurt gewoonlijk anderhalf uur. Vicky verkent samen met uw kind de locatie en maakt intussen foto’s. Het fotomoment zal voorbijvliegen!

De prijzen voor een communie- of lentefeestfotosessie starten vanaf € 350,00. Voor dat bedrag ontvangt u vijf digitale beelden in hoge resolutie (zonder logo) en een deluxe fotoboek met vijftien foto’s (15×20 cm). Daarbovenop krijgt u vijftien bedankkaartjes om aan familie uit te delen en twintig kaartjes om aan de vriendjes op school uit te delen. Tot slot krijgt u ook toegang tot een online fotogalerij, waaraan een webshop gelinkt is. Daar kan u uw foto’s bekijken en eventueel leuke fotoproducten aankopen (bv. wall-art).

Vicky laat zich leiden door de inspiratie van u en uw kinderen. Ze kan zelf ook verschillende locaties aanbevelen.

Zelf foto’s maken met uw smartphone is niet toegelaten. In samenspraak met Vicky kan u wel beelden achter de schermen laten maken en die achteraf gebruiken.

Een fotosessie duurt gewoonlijk anderhalf uur. Vicky verkent samen met uw kind de locatie en maakt intussen foto’s. Het fotomoment zal voorbijvliegen!

Het aantal foto’s varieert per sessie. In het basispakket zitten sowieso vijf digitale beelden inbegrepen – die u zelf mag uitkiezen – en een fotoboek met vijftien foto’s (15×20 cm). Extra beelden kosten € 20,00 per stuk.

Maximaal één week na de fotosessie stuurt Vicky haar foto’s door. Afgewerkte kaartjes en andere extra’s brengt zij maximaal één week voor de communiedatum in orde.

Als u een datum inplant, betaalt u een voorschot van € 100,00. Het volledige saldo betaalt u bij voorkeur via overschrijving in de week voorafgaand aan de fotosessie. Vicky stuurt u daarvoor op tijd een herinneringsmail. Had u graag nog extra foto’s gewenst achteraf? Dan betaalt u de helft van het bedrag op voorhand en het overige bedrag bij de ophaling.

Beperkt aantal fotosessies in 2023

 

Fotografie Vicky legt in 2023 slechts een beperkt aantal fotosessies vast. Reserveer dus tijdig om zeker te zijn van uw plek. Pasfoto’s kunnen zeker nog op afspraak gemaakt worden. Gelieve mij daarvoor te contacteren.

Ik dank u voor uw begrip. Mocht u nog verdere vragen hebben, kan u mij altijd vrijblijvend aanspreken!