Have a holly jolly Christmas

Voor een fotomoment voor originele kerstkaartjes zit u bij Fotografie Vicky goed.

Een setting door mij samengesteld. Uniek in zijn geheel. Waarmee u kan pronken om het jaar sprankelend af te sluiten. Ideaal voor de iets oudere kindjes om ze naast de gekende mijlpalen toch eens op foto te zetten.

De sessies vinden slechts één weekend per jaar plaats! Alle hens aan dek dus om op tijd uw plaats te reserveren. Want vol is vol. Zo blijft het krachtig en uniek!

Kersteminie Olivia 47 1
Kersteminie Olivia 1 3
Testing kerstmini 3 met titel scaled

Merry Christmas

Kiezen we dit jaar voor een speelse en vindingrijke setting of gaan we voor een klassiek warme setting? De opties zijn eindeloos. Ik maak er telkens iets moois van.

De setting wordt vooraf bekendgemaakt via sociale media. Volg me dus zeker op Instagram en Facebook zodat je dit niet hoeft te missen!

Wil u enkel de kindjes op de foto? Of wil u ook graag een gezinsfoto? In elke setting zijn de opties talrijk. De fotosessies hebben plaats op zaterdag 4 november 2023.

Verloop & inhoud

Beperkt aantal fotosessies in 2023

 

Fotografie Vicky legt in 2023 slechts een beperkt aantal fotosessies vast. Reserveer dus tijdig om zeker te zijn van uw plek. Pasfoto’s kunnen zeker nog op afspraak gemaakt worden. Gelieve mij daarvoor te contacteren.

Ik dank u voor uw begrip. Mocht u nog verdere vragen hebben, kan u mij altijd vrijblijvend aanspreken!