De liefde van een moeder

Zelf ben ik geen mama, ik kan dus alleen maar gokken hoe de band tussen een moeder en kind voelt. Al krijg ik toch wel heel veel signalen van mama’s die me het topje van die berg laten zien.

Ik denk dat mama zijn écht een geweldig gevoel moet geven. Een onvoorwaardelijke liefde. Een liefde die oneindig is, een gevoel dat puur is,… En ondanks dat ik het hier zo goed mogelijk probeer te omschrijven, gewoon een gevoel dat niet in woorden te gieten valt.

Moederdag

Een lieve glimlach, kusjes en een dikke knuffel zijn de mooiste manieren om affectie te tonen aan een persoon die u graag hebt. En waarom zouden we dat niet op beeld vastleggen om er blijvend van te kunnen genieten.

Want kleine engeltjes worden groot en we weten allemaal dat ze dan net iets minder op mama’s schoot gaan zitten. Daarom een speciaal momentje samen met uw oogappeltje(s).

Jaarlijks in de maand mei kan u langskomen voor een Mommy & Me-sessie. Een fotomoment dat voorbehouden is voor mama’s en hun kleine spruiten. Door de sessie enkel in mei te laten plaatsvinden blijft die krachtig en uniek!

Verloop & inhoud