VIER DE GEBOORTE VAN UW ZOON OF DOCHTER

Ik zet uw pasgeboren wondertje graag in de kijker tijdens een newbornfotosessie. Daarbij zorg ik dat uw kindje zich volledig op zijn of haar gemak voelt en fotografeer ik ze in alle rust.

Soms is het tijdens het fotomoment zodanig rustig dat de kersverse ouders zelfs een dutje doen. Dat is het toppunt van vertrouwen! De vertederende foto’s kan u achteraf jarenlang koesteren. 

Ik plan slechts enkele newbornsessies per maand in. U boekt dus best een fotosessie tijdens uw zwangerschap, om zeker te zijn van een plekje. De afgesproken datum is een richtdatum, waarbij ik rekening houd met vroeg- of laatgeboortes.

Newborn Jazlynn 41 1
Newborn Jazlynn 39 scaled
Middel 4 1
plakband 3

Verloop & inhoud

Een newbornsessie plant u best in acht tot vijftien dagen na de geboorte. Dan zijn de baby’s nog erg slaperig en kan Vicky ze makkelijk in verschillende poses leggen.

Boek uw sessie bij voorkeur tijdens uw zwangerschap (tussen vijf en zeven maanden). Last-minuteboekingen kan Vicky niet garanderen aangezien de plaatsen beperkt zijn.

De prijzen van een newbornfotosessie starten vanaf € 235,00 (inclusief één gezinsfoto). Wil u meerdere gezinsfoto’s laten maken of heeft u speciale verzoeken? Dan rekent Vicky € 25,00 extra aan. De prijzen zijn exclusief digitale beelden of aanvullende fotoproducten (bv. fotoboeken of wall-art). U kan tijdens de sessie genieten van een heerlijk hapje en een verfrissend drankje.

Geef Vicky bij voorkeur 24 of 48 uur na de bevalling een seintje. Ze bekijkt dan samen met u de mogelijkheden om de datum van de afspraak te verplaatsen. 

Vicky doet haar best om uw afspraak in te plannen. Als ze een vrij gaatje in haar agenda heeft en uw baby nog niet ouder is dan 21 dagen ontvangt ze u graag in haar studio.

Alle newbornsessies vinden plaats in Vicky’s studio te Berlare. Vicky kan zich niet verplaatsen op locatie omdat ze heel wat attributen en fotomateriaal nodig heeft.

Zelf foto’s maken met uw smartphone is niet toegelaten. In samenspraak met Vicky kan u wel beelden achter de schermen laten maken en die achteraf gebruiken.

Een newbornsessie volgt het ritme van uw baby. Een sessie duurt meestal drie à vier uur, inclusief tijd voor de ouders om het kindje te voeden, te knuffelen en te verschonen.

In een fotosessie zit standaard een fotoboekje met acht foto’s inbegrepen. Digitale beelden of extra’s (bv. fotocollecties) zijn verkrijgbaar op aanvraag. De prijs splitst Vicky op per foto omdat ze u zelf wil laten beslissen welke foto’s u aankoopt. U kan ook foto’s à la carte bestellen.

Een week na de fotosessie zit Vicky graag met u samen om de foto’s te bekijken. Tegen dan is ook het fotoboekje klaar. Binnen de twee weken na het inkijkmoment probeert Vicky alle fotoproducten af te werken. Als u een volledig album wil, kan de afwerking iets langer duren. Vicky deelt u de deadline op tijd mee. 

Wanneer u de fotosessie vastlegt, betaalt u een voorschot van € 100,00. Het overige bedrag betaalt u op de dag van de sessie zelf. Dat kan met cash, via uw smartphone of via Bancontact. Tijdens het inkijkmoment betaalt u een voorschot dat de helft van de bestelde fotoproducten bedraagt. Het resterende bedrag betaalt u bij afhaling.

Uw kindje laten fotograferen?

Maak vandaag nog uw afspraak met Vicky.

Beperkt aantal fotosessies in 2023

 

Fotografie Vicky legt in 2023 slechts een beperkt aantal fotosessies vast. Reserveer dus tijdig om zeker te zijn van uw plek. Pasfoto’s kunnen zeker nog op afspraak gemaakt worden. Gelieve mij daarvoor te contacteren.

Ik dank u voor uw begrip. Mocht u nog verdere vragen hebben, kan u mij altijd vrijblijvend aanspreken!