De persoon achter
de camera

De vraag waarom ik met fotografie begonnen ben, is mij al talloze keren gesteld. Het antwoord daarop kreeg de laatste jaren steeds meer vorm. De reden waarom ik voor de studie fotografie koos, was puur uit interesse. Hoe meer ik in het vak rolde, hoe meer ik besefte wat me echt raakte: échte mensen. U en uw gezin voor de lens brengen, is mij op het lijf geschreven en maakt me gelukkig

Waar herinneringen na verloop van tijd vervagen, kan u aan de hand van een foto altijd uw mooiste momenten herbeleven. Ook vormen foto’s een belangrijk aandenken aan overleden dierbaren of naasten. Ik haal er dan ook voldoening uit om mensen blij te maken of troost te bieden via fotografie.

Zelf ben ik een goedlachse madam die van aanpakken weet. Mijn tikkeltje koppigheid draagt bij tot mijn succes. Zo streef ik steeds naar perfectie en wil ik mijn klanten niets dan kwaliteit bieden. 

Dierenvriend, uitbundige zotte doos en af en toe een loner, dat zijn de woorden die mij typeren. Buiten het werk spendeer ik graag tijd met mijn twee beagles en mijn kater. Ik verwen ze tot over hun oren en zet ze regelmatig eens voor mijn camera. Soms kan ik verlegen zijn, maar dat probeer ik in mijn beroepsleven dan weer om te buigen naar een open houding, zodat zowel ikzelf als mijn klanten helemaal op ons gemak zijn.

Ik hoop u dan ook snel te mogen verwelkomen in mijn fotostudio! 

Vicky

takje fotografie vicky Tekengebied 1
MyraFotografie vicky 55 scaled
Beperkt aantal fotosessies in 2023

 

Fotografie Vicky legt in 2023 slechts een beperkt aantal fotosessies vast. Reserveer dus tijdig om zeker te zijn van uw plek. Pasfoto’s kunnen zeker nog op afspraak gemaakt worden. Gelieve mij daarvoor te contacteren.

Ik dank u voor uw begrip. Mocht u nog verdere vragen hebben, kan u mij altijd vrijblijvend aanspreken!